Totalt antall sidevisninger

mandag 5. april 2010

Påske


Da er påskeferien over for denne gang og vi har mange gode minner, i år som årene før. Julius reiste allerede opp på hytta på lørdag, mens Lerke, Sigvald og jeg dro oppover på onsdag, i den værste kø-tiden, selvfølgelig. Vi dro innom Biltema i Sarpsborg for å kjøpe kjettinger til bilen, (har nemlig ikke sjangs i havet å komme opp til hytta uten det) der hadde de selvfølgelig slutt på det, så vi kjente panikken bre seg. De hadde heldigvis kjettingene vi trengte på Alnabru, så vi feiret med en god og og vel fortjent middag på Mc Donalds...
Da vi passerte Trysil regnet det og vi ble litt bekymret for om det var snø på hytta, men ettersom hytta ligger høyt, snødde det da vi kom fram:-)
Torsdag dro vi til alpinbakken i Engerdal. Julius hadde aldri stått slalom før, så det måtte prøves. Det var desverre ikke noe barnebakke der, så han måtte stå mellom beina til Sigvald, men klarte faktisk å kjøre litt selv de to siste gangene. Har ikke noen bilder fra den første slalomturen for det snødde, snødde og snødde. Ellers så gikk vi en tur på ski på lørdagen. Julius har blitt en skikkelig racer på ski og vi måtte bare konsentre oss om å henge med. Julius, Sig og jeg gikk til en gapahauk mens Kjell, Karine, Eira(i pulk) og Bestemor gikk en lengre tur. Lerke var hjemme sammen med Bestefar. Ellers har påsken gått med til å spille kort og spise:-) Vi var lure og begynte hjemmoverturen på lørdag kveld, slik at barna sov hele veien hjem og da slapp vi unna køen også:-)



1 kommentar:

  1. Hei hei. Ser ut til at dere har hatt en deilig fjell-påske! Du spurte etter mine redigeringsprogrammer- Jeg bruker picasa3 og photoscape. Gratis google programmer og funker greit!
    Lykke til!
    Klemmer fra camilla

    SvarSlett