Totalt antall sidevisninger

mandag 30. mai 2011

Utdrikningslag

På lørdag feiret vi min svigerinne, Karine som snart skal gifte seg. Feiret og feiret. Litt usikker på hva vi feiret, men utdrikningslag var det ihvertfall. Utdrikningslag er vel en siste fest man har med "gjengen" før man sitter i garnet.
Hun ble hentet på motorsykkel og kjørt til spa-behandling. Deretter bar det videre til håndballhallen hvor vi jentene spilte håndballkamp mot gutta som hun hadde et godt øye til da hun var yngre, dvs. laget til storebroren hennes.
Vi hadde veldig mange konkurranser denne dagen. En av de var å skifte dekk på bilen til ei venninne. Denne venninna hadde ikke skiftet til sommerdekk ennå og var veldig fornøyd med seg selv, da hun kunne få skiftet helt gratis og hun så selvfølgelig ingen ulemper med dette, dessverre.... Vi ble delt opp i to lag. Lag 1 skiftet begge dekk på venstre side på utrolige 5,20 sekunder. Så var det mitt lag sin tur. Litt stressa etter å måtte hoppe etter Virkula, men med godt mot. Da vi hadde jekket opp bilen og tatt av forhjulet skjedde det som ikke bør skje når man skifter dekk, jekken brakk, bilen uten forhjul raste ned i grusen og der sto vi.... Etter mye om og men fikk vi heldigvis tak i en ny jekk og fikk satt på hjulet igjen. Da var vi veldig fornøyde med å ha fått på høyre framhjul, så høyre bakhjul lot vi være, klok av skade. Dette styrker min tro på at jeg gjør det riktige hvert år og setter bilden på verksted for å skifte dekk:-)

Et aktivt og hyggelig utdrikningslag som var i bruras ånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar