Totalt antall sidevisninger

søndag 22. mai 2011

17. mai

17. mai startet selvfølgerlig med en joggetur med Kari. Her fins ingen unnskyldninger for ikke å sprette opp 05.25 og ta seg en tur i skogen, selg ikke på selveste grunnlovsdagen. Vi var som vanlig veldig fornøyde med oss selv og det preget også denne joggeturen, da vi skravlet om nyeste sladder og hvor fantastiske vi selv er.
Da ungene våknet kledde jeg på dem med tvang. Han største ville absolutt ikke ha på seg bunad, som han i butikken var superfornøyd med og minstemor ville ut av huset så fort som mulig. Jeg raste ut av huset ettersom jeg skulle gå i barnetog med klassen min og lot far i huset, som ikke er 17.mai entusiast, ta seg av kaoset hjemme.

Barnetoget i byen gikk veldig bra, til tross for noen regndråper i starten. Alle ungdommene viste seg fra sin beste side og hadde pyntet seg etter alle kunstens regler. Vi hadde øvd på å gå fire og fire sammen i toget, men det endte som det alltid gjør, å gå i saueflokk;-)Flotte er de alikevel.

Etter barnetoget i Halden tok vi med oss Mimmi og satte nesa mot storbyen(!) Mysen. Her spiste vi, så på borgertog og spiste litt til.

Mor og datter


Småjentene danset og lekte under bordet.

 Søstrene Veim Andreassen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar