Totalt antall sidevisninger

mandag 26. juli 2010

Fra regn til sol på 45min

Etter å ha kost oss lenge i sengen i dag alle fire, tittet vi ut og konstanterte at det var vanlig norsk sommervær, ikke akkurat Kreta-varme som vi har blitt vandt til. Vi kledde på oss masse klær og satt kursen sydover mot Grebbestad og Tanum strand. Der møtte vi familien Staal-Hansen og sommerværet. Fra kulde og regn i Halden til solskinn og sommervarme i Tanum. Behøver vist ikke å reise så langt alikevel.
Der spilte vi minigolf, spiste pizza, gikk tur langs stranda og ikke minst så badet vi på badeland. Pappaene og de to største guttene okkuperte vannsklia og lagde store flodbølger som forplantet seg helt bort til boblebadet og babybassenget der mødrene og babyene var. Lerke har hatt feber i noen dager og har ikke vært i form, tror det kan være på grunn av fortennene oppe som akkurat har brutt igjennom, men i dag har hun vært feberfri ( bare 38grader) og har pratet babyspråk med Chris. Her er et bilde av de to go-klumpenes første møte.(Som var fredag).

Ellers så prøver vi å være mest mulig sammen med mannen i huset om dagen, ettersom han begynner i ny trenerjobb i morgen og kommer til å være mye borte på kveldstid framover. Han har heldigvis pappaperm fra lærerjobben til midten av oktober og skal kose seg med Lerke slik jeg har gjort nå. I morgen begynner min håndballtrening igjen. Håper det går litt lettere nå enn det gjorde etter jeg startet igjen etter fødsel:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar