Totalt antall sidevisninger

fredag 30. juli 2010

Dyreparkdagen

I dag har vi vært på farta hele dagen. Vi startet i dyreparken Nordens ark, som ligger like ved Lysekil. http://www.nordensark.se Dyreparken ligger veldig landlig og fint til. Dyrene har store områder og boltre seg på, og innhegningene ligger naturlig i terrenget. Der så vi tigre, ulver, jerv, reinsdyr, ender, fasaner, frosker, otere, snøleopard, leopard, hester, kaniner, høner, griser, kuer, geiter og mange fler. Den største attraksjonen var tigrene. Den var enorm i virkeligheten og selv om det var sikkert glass mellom oss og den, kjente jeg at pulsen steg og jeg var litt skjelven når Julius gjorde alt for å få dens oppmerksomhet.

Midt inne i skogen, fortsatt i dyreparken, men føltes som om vi var langt inne i skogen, var det en liten kafè med store glassvinduer. Der spiste Lerke og Chris middag mens vi hadde førsteklasses utsikt til ulvene. De bodde på utsiden av vinduene og vi var bare centimeter fra en hel ulvefamilie. Fikk ikke tatt noen bilder av ulvene fordi min linse ikke var noe tess gjennom de vinduene.










Etter noen timer i dyreparken gikk ferden videre til Gøteborg og Universeum. Det er en slags dyrepark/akvarium/teknisk museum som ligger side om side ved Liseberg. En slitsom, men veldig innholdsrik dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar