Totalt antall sidevisninger

søndag 27. juni 2010

Dugnad på hytta

Torsdag satte vi nesa mot Engerdal og hytta til Bestemor og Bestefar. Vi skulle ha dugnadshelg og alle var på plass for å beise hytta, hogge ved og rydde. Julius reiste oppover med Bestemor og Bestefar tidligere på dagen og da vi var på vei oppover ringte han og fortalte at han hadde mistet sin første tann! Den hadde ramlet ut mens han spiste is og gleden var stor. Heldigvis var tannfeen også på hytta og la to penger(...) i glasset. Spiller vist ingen rolle om det er to kronestykker, eller som i dette tilfellet, en tjuekroning og en tier. På bildet under er alle samlet på "Helingbu", men unntak av meg, papparazzien, som for øverig tok minst ti bilder før alle klarte å se "normale" ut på dette bildet.





Her sitter Julius på verandaen og nyter den flotte naturen nedenfor hytta. Det er nesten ingen hytter i området og man føler seg i ett med naturen. Her går skiløypa 20m unna på vinterstid.



Lerke koste seg veldig på hytta. Hun og Eira ble godt passet på av Bestemor og Tante Marta mens vi andre var ute.





















1 kommentar:

  1. Så mange fine bilder. Nå kjenner jo ikke jeg mannen din, men lille Lerke ser ut til å være veldig lik mamma'n sin? God sommer. :)

    SvarSlett