Totalt antall sidevisninger

onsdag 27. juni 2012

Vi reiser til snøen


 Til tross for at all fornuft fortalte oss at det var feil, så dro vi nordover når sommertemperaturen begynte å bli "normal" igjen. Kjente jeg ble skeptisk da jeg så disse snødekte fjelltoppene som ruvet over Bodø. Jeg pleier å være overlykkelig når snøen går i mars her nede. Tenk på disse stakkars menneskene som må feire St. Hans med snødekte fjell...
Vi har nemlig feiret dåpen til denne flotte gutten, nevø Rasmus. Vi ble alle innlosjert hos familien til Onkel Kjell, der vi levde som konger hele helgen. De er alle superhyggelige, gjestfrie og vartet oss opp etter alle kunstens regler.

Selv om jeg var skeptisk en periode pga snø på fjelltoppene, forsvant skepsisen sakte men sikkert med det fine været. Strålende sol og over 20 grader. Det smakte ekstra godt når vi fikk høre at det regnet hjemme.

Rasmus ble døpt i .....ehhh, tror det var Saltdal kirke den het. Ligger ihvertfall på Rognan og var rett og slett vakker.

Barna lekte og koste seg. ( Det bør man kanskje ikke gjøre på en kirkegård, men hva gjør man ikke for barna når gudstjenesten varer i 1,5 time...)

Papparazzi benyttet sjansen da de andre fikk flis i rompa fra kirkebenken.





I disse dager maler vi huset, som vi også drev med på denne tiden i fjor, så alle er hjertlig velkommen til å ta med seg malerkosten og svinge den litt her hos oss.

Da ses vi!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar